Voorlichtingsagenda

Bachelorvoorlichting

Bachelordag 

Twee keer per jaar (november en februari) kun je kennis maken met de VU tijdens de Bachelordag. De eerstvolgende bachelordag is op zaterdag 10 februari 2018.

Meer informatie en aanmelden

Proefstuderen

Ben je al eens naar een Bachelordag geweest? Kom Proefstuderen bij de VU! Je bent dan een dag(deel) te gast bij een opleiding en ontdekt of de opleiding bij je past. Sommige opleidingen stellen een programma samen waarin jij je samen met andere studiekiezers verdiept in de opleiding, bij andere loop je mee met een student. Na het Proefstuderen heb je een goede indruk van de opleiding en of deze aansluit bij jouw interesses en capaciteiten. 

Bekijk de voorlichtingskalender voor data en aanmelden.

Hulp bij studiekeuze

Een studie kiezen is niet eenvoudig. De VU wil je graag op weg helpen, omdat we het belangrijk vinden dat je een studie kiest die goed bij je past. Daarom hebben we alle informatie over kiezen en hulp bij studiekeuze bij elkaar gezet. Hier kun je ook zelf opdrachten maken die je helpen met je keuze.

Mastervoorlichting

Masterdag

Zit jij in je laatste jaar van je bachelor? En ga je volgend jaar een master volgen? Kom dan naar één van de voorlichtingsdagen van de Vrije Universiteit. De VU biedt je een grote keuze aan geschikte masters. 
De eerstvolgende voorlichting is de Masterdag op zaterdag 10 maart 2018.

Meld je aan voor de Masterdag