18e HGZO-congres ICT: wat doen we ermee?

nieuws hgzo congres 2018Speelt ICT een belangrijke rol in uw onderwijs? Dan wil u het 18e HGZO-congres op 22 en 23 maart 2018 niet missen!

Langzaam maar zeker is ICT een steeds groter deel gaan uitmaken van het zorgonderwijs. Als docent heeft u een rijke variatie aan digitale werkvormen tot uw beschikking en kunt u toetsing verregaand automatiseren. Studenten hebben (te?) veel digitale informatiebronnen tot hun beschikking. Kortom, ICT biedt veel kansen om het zorgonderwijs te verrijken of verbeteren, maar roept ook de nodige vragen op.

  • Wat kunt u met blended learning bereiken? Hoe mixt u de juiste match?
  • Hoe maakt u de juiste keuze uit het grote aanbod aan digitale tools voor toetsing?
  • Welke ontwikkelingen blijven en welke zijn een hype?
  • Hoe helpt u studenten om informatie op de juiste waarde te schatten?
  • Hoe bereidt u studenten voor op digitalisering van de zorg?
  • Heeft Virtual Reality een meerwaarde voor zorgonderwijs?

In twee dagen brengen wij u helemaal op de hoogte van de ‘state of the art’ als het gaat om ICT in het zorgonderwijs. U ontdekt wat andere opleidingen doen met ICT en er zijn diverse demo's om zelf te testen. En zoals u van ons gewend bent zorgen wij ervoor dat u tijdens het congres niet alleen uw kennis actualiseert en verrijkt, maar ook in een (als vanouds) ontspannen sfeer nieuwe en oude bekenden ontmoet en bij kunt praten met vakcollega’s.

In het najaar volgt meer informatie over het congres. Noteer 22 en 23 maart alvast in uw agenda!

Congresorganisatie en inlichtingen
Neem voor meer informatie contact op met Sjoukje Colenbrander (secretariaat) of Judith Gerritsen. Telefoonnummer: (020) 59 86903, e-mail: j.m.gerritsen@vu.nl, s.colenbrander@vu.nl