Werkzaamheden in en rondom de Van der Boechorststraat

Route naar VU-VUmc via afslag S108 en kruising De Boelelaan-Boechorststraat weer open, vanaf 2 september wel verkeershinder bij afslag S109

dinsdag 6 september 2016

De kruising bij VU-VUmc (De Boelelaan-Boechorststraat-Mahlerlaan) is vanaf maandag 29 augustus 2016 weer toegankelijk voor al het verkeer. De werkzaamheden aan het oostelijke deel van de De Boelelaan (noordelijke rijstrook tussen Beethovenstraat en Europaboulevard) kunnen echter de komende maanden voor verkeershinder zorgen in verband met verkeersomleidingen. De Gemeente adviseert automobilisten die de omgeving Zuidas-VU-VUmc via de A10 benaderen om de afslag S108 (VUmc) te nemen en via de De Boelelaan - Amstelveenseweg naar hun bestemming te rijden. Meer informatie hierover vindt u op deze webpagina van gemeente Amsterdam.

Werkzaamheden in de Van der Boechorststraat

Vanaf zaterdag 17 september tot eind december 2016 / januari 2017 vinden er werkzaamheden plaats in de Van der Boechorstraat, tussen de De Boelelaan en de A. J. Ernststraat. Vanaf de De Boelelaan kan de Van der Boechorstraat worden ingereden. Het uitrijden vanuit de Van der Boechorststraat naar de De Boelelaan is echter niet mogelijk. Het verkeer in noordelijke richting wordt omgeleid via de Van der Boechorststraat → Van Nijenrodeweg → Amstelveenseweg.

Zie ook: