Opleidingen

Bacheloropleidingen

Hier kun je alles vinden over de bacheloropleidingen Bewegingswetenschappen, Pedagogische wetenschappen, Psychologie, en de Universitaire Pabo.

Masteropleidingen

Wil je een masteropleiding volgen aan de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen? Hier kun je alles vinden over deze opleidingen.

Premaster programma's

Heb je een relevante HBO-bachelor of -master en wil je instromen in de master Pedagogische wetenschappen of Human Movement Sciences? Dan moet je mogelijk eerst een premaster volgen.

Minoren

Het eerste semester van het derde bachelorjaar start met de profileringsruimte. Je kunt een half jaar jouw studie naar eigen inzicht inrichten door het volgen van een minor.

Universitaire Lerarenopleiding (ULO)

Wil jij straks voor de klas staan? Bij de VU kun je kiezen uit verschillende routes die opleiden tot een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid.

Professionals

Het VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen biedt opleidingen, cursussen, advies en begeleiding voor (aankomende) docenten en andere professionals die werkzaam zijn in het Onderwijs, de Zorg, Sport of Veiligheid.

Docentprofessionalisering

In welke onderwijssector u ook werkt, bij de VU kunt u terecht voor een opleiding, cursus of traject op maat dat aansluit bij uw leervraag. Het aanbod voor docenten wordt verzorgd door de LEARN! Academy.

Diploma uitreiking en ophalen

Als je niet naar de diploma-uitreiking gaat kun je een keer per maand, op een vaste dag en tijdstip, je diploma afhalen bij de Centrale Studentenbalie.

Overig onderwijs

De faculteit biedt de mogelijkheid om bijvakken te volgen. Ook vind je hier informatie over verschillende soorten onderwijs.