Films kijken op het dak van de VU

Het jaarlijkse VU On The Roof Film Festival is in zicht! Van 3 tot en met 6 september kun je elke avond films kijken in de open lucht met een prachtige skyline op de achtergrond. Reserveer alvast een plekje in je agenda.

08-07-2019 | 11:44

Op de tweede avond staat de Vrije Schrijver, Arnon Grunberg, aan het roer. Hij kiest welke film er vertoond wordt en licht toe waarom juist deze film door iedereen gezien moet worden. De andere films zijn geselecteerd uit het World Cinema Amsterdam.

De films
- Dinsdag 3 september Divino Amor
De Braziliaanse regisseur Gabriel Mascaro beschrijft het alledaagse leven in het jaar 2027. De rol van de staat is groter geworden. Elk gebouw heeft een detectorpoortje dat elke burger onmiddellijk kan identificeren.

- Woensdag 4 september De keuze van Grunberg: The Cook, the Thief, His Wife and Her Lover
Als maffiabaas Albert Spica ontdekt dat zijn vrouw een affaire heeft met een boekhandelaar, neemt hij wraak.

- Donderdag 5 september El viaje extraordinario de Celeste Garciá
De gepensioneerde lerares en weduwe Celeste leidt een onopvallend bestaan in Havana. Tot er op een dag groot nieuws komt. Er blijken al jaren buitenaardse wezens op de aarde te wonen!

- Vrijdag 6 september Re loca
In deze scherpe en hilarische komedie zit de veertiger Pilar op een dood spoor. Als ze wordt overvallen door een paniekaanval is het tijd om het roer om te gooien.

- Reguliere tickets €13,00 | €20,00, met eten
- Tickets voor studenten en leden VUvereniging €7,50 | €13,00 met eten
- Speciale actie voor medewerkers VU €11,00, altijd met eten

Locatie
Dak van de Vrije Universiteit, 16e verdieping VU Hoofdgebouw, De Boelenlaan 1105
We rekenen op mooi weer. Regent het toch? Dan verplaatst het programma naar binnen.

17:30 uur: dak en bar open, welkom om te eten | 19:00 uur aanvang programma.