Kohnstammlezing van Mariëtte Hamer alleen schriftelijk beschikbaar en niet als podcast te beluisteren

27-03-2020

n.v.t.

Kohnstammlezing 'Samen leven, samen scholen' van Mariëtte Hamer alleen schriftelijk beschikbaar en niet als podcast te beluisteren

Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen

Lezing

Zoals eerder aangegeven kan de Kohnstammlezing vanwege de coronacrisis dit jaar niet plaatsvinden in de aula van de Universiteit van Amsterdam. Als organiserend comité hadden we een alternatieve oplossing gezocht om de lezing in de vorm van een podcast onder de aandacht te brengen.

Gezien de aangescherpte maatregelen van het kabinet tegen het coronavirus moeten we – ondanks alle inspanningen en voorbereidingen –  toch afzien van een podcastopname. Deze zal op een later tijdstip plaatsvinden en worden gedeeld.

Wel is vanaf donderdag 26 maart 2020 de tekst van de lezing te downloaden via de link in het persbericht van de Kohnstammlezing die op de websites van de organiserende kennisinstellingen is terug te vinden.

Namens de organiserende kennisinstellingen in Amsterdam willen wij Mariëtte Hamer danken voor haar inzet om de tekst van haar lezing toegankelijk te maken als publicatie in de Kohnstammreeks.

Hopelijk kan de Kohnstammlezing volgend jaar weer op de vertrouwde wijze plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,

Comité Kohnstammlezing

Prof. dr. Ron Oostdam (voorzitter), Faculteit Onderwijs en Opvoeding, Hogeschool van Amsterdam

Prof. dr. Monique Volman, Afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen, Universiteit van Amsterdam