Zorgprofessional

Leergangen en cursussen voor zorgprofessionals

Topbanner_Zorgonderwijs

img_bullet_redMaster Docent HGZO
Een door de NVAO geaccrediteerde hbo-master die opleidt tot innoverende zorgdocent.
img_bullet_redLeergang Opleiden in de zorg I
Na afloop van leergang I kunt u uw didactisch handelen onderbouwen en bijdragen aan kwalitatief goed en innovatief onderwijs. Het accent ligt op het verzorgen van onderwijs in de praktijk.
img_bullet_redLeergang Opleiden in de zorg II
Na afloop van leergang II beschikt u over specifieke vaardigheden op het gebied van het innoveren van onderwijs en praktijkgericht onderzoek leert het onderwijs op les – en opleidingsniveau te vernieuwen.
img_bullet_redDigitale media in het onderwijs
Ga aan de slag door je onderwijs met diverse digitale media te verrijken. Deze module uit de leergang Opleiden in de zorg II is ook los te volgen.
img_bullet_redDocentenopleiding hbo-docent medisch-biologische vakken
Na een medisch-biologische master kunt u deze opleiding tot hbo-docent volgen.
img_bullet_redMotiverend begeleiden
Hoe kunt u patiënten en cliënten motiveren tot ander gedrag? Motivational interviewing is een beproefde methode om hen hierin te begeleiden.

Maatwerk

Wilt u een team medewerkers of een afdeling bijscholen of trainen? De VU kan een op maat gemaakt en/of incompany scholing traject verzorgen. Precies afgestemd op de individuele of organisatievraag. Neem voor vragen, informatie of een afspraak contact op met Geert Buijtenweg, wn. teamleider Zorg, Sport en Veiligheid, geert.buijtenweg@vu.nl of 020 598 8609.