Studenten vertellen

Chala Garcia

Chala Garcia, 22 jaar, derdejaars bachelor Pedagogische Wetenschappen
"Na twee jaar aan een andere universiteit te hebben gestudeerd, ben ik overgestapt naar Pedagogische Wetenschappen aan de VU. Studeren aan de VU beviel mij meteen goed. Het is een plek waar je je serieus met je vakgebied kunt bezighouden".
Lees Chala's verhaal >

Floor Broekman

Floor Broekman, 20 jaar, tweedejaars bachelor Psychologie
“Ik vind psychologie, en in het bijzonder klinische psychologie en klinische neuropsychologie ontzettend fascinerend. Omdat ik nog niet weet welke richting ik op wil na mijn bacheloropleiding, volg ik dit jaar zowel de minor Klinische neuropsychologie als de minor Klinische Psychologie.”
Lees Floor's verhaal >

Loeki Rooijakkers

Loeki Rooijakkers, 21 jaar, derdejaars student Bewegingswetenschappen
“Voordat ik besloot om Bewegingswetenschappen te gaan studeren heb ik getwijfeld of ik niet liever fysiotherapie wilde gaan doen. Achteraf ben ik heel blij met de keuze voor Bewegingswetenschappen.”
Lees Loeki's verhaal >.

Nadine Rijkers

Nadine Rijkers, 19 jaar, tweedejaars student Bewegingswetenschappen
“Ik heb voor Bewegingswetenschappen aan de VU gekozen omdat het vanaf het eerste moment goed voelde. Ik vind de sfeer en de omgeving heel prettig en daarnaast is er bij Bewegingswetenschappen aan de VU ook veel aandacht voor het vakgebied Psychologie. Die combinatie vind ik persoonlijk heel interessant.”
Lees Nadine's verhaal >

Sabine Schootemeijer

Sabine Schootemeijer, 20 jaar, derdejaars student Bewegingswetenschappen

“In de 5e klas van de middelbare school wist ik pas dat ik Bewegingswetenschappen wilde studeren. Toen ik mijn rooster kreeg, schrok ik in eerste instantie. Het leek me ontzettend druk, al die colleges! Uiteindelijk bleek het heel erg mee te vallen.”
Lees Sabine's verhaal >

Sharon de Bos

Sharon de Bos, 21 jaar, derdejaars Psychologie

“De eerste dag aan de VU was tijdens de VU introductiedagen. Ik vond dat heel spannend. Ik ging ’s morgens vroeg met mijn fiets en backpack in de trein van Groningen naar Amsterdam. Ik kende nog niemand, had nog nooit door Amsterdam gefietst en ik had geen idee waar ik zou slapen".
Lees Sharon's verhaal >