NAR SYMPOSIUM Muziek als positieve prikkel

Op 28 maart, bij de start van de Autismeweek 2020, met als thema ‘Prikkels!’ organiseren het Nederlands Autisme Register (NAR) en de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) het eerste NAR Symposium: Muziek als positieve prikkel.

13-02-2020 | 14:44

Een prikkel is informatie die binnenkomt via onze zintuigen. Iedereen verwerkt prikkels op een andere manier. Mensen met autisme reageren vaak anders op prikkels dan mensen zonder autisme. Een prikkel die voor veel mensen juist positief uitpakt is muziek. Diverse sprekers zullen hun ervaring en visie over dit onderwerp met je delen.

Programma en kaartverkoop
Informatie over het programma vind je op: www.autisme.nl

Kaarten zijn €35,- per stuk (lunch is inbegrepen) en zijn verkrijgbaar via www.eventbrite.nl

Het symposium wordt om 10:00 uur geopend en zal rond 15:00 uur afgelopen zijn. Inloop is mogelijk vanaf 09:00 uur. De prijs is inclusief lunch.

VU Amsterdam, Centrale Studentbegeleiding VU Amsterdam, het NAR, sectie klinische ontwikkelingspsychologie VU Amsterdam, Facultaire Campus Organisatie, AutismeFonds en de Nederlandse Vereniging voor Autisme.
Dit symposium is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van: