Bewegingswetenschappen> VU is verder kijken
Bewegingswetenschappen

Met bewegen krijg je iets voor elkaar; in het alledaagse leven vormt het onze stuwkracht. Zo ook hier bij Bewegingswetenschappen: vanuit een multidisciplinaire mentaliteit zijn we bezig met het begrijpen en bevorderen van het bewegend functioneren van mensen.

Sluiten Bewegingswetenschappen >
Psychologie> VU is verder kijken
Psychologie

Van brein tot genetica: het begint allemaal bij onze grenzeloze nieuwsgierigheid naar ons denken, voelen en gedrag. Hoe werken emoties? Wat is intelligentie? Hoe vindt sociale interactie plaats?

Sluiten Psychologie >
Pedagogiek> VU is verder kijken
Pedagogiek

Pedagogiek is hier helemaal thuis: niet alleen onderzoeken we hoe opvoeding inwerkt op het zich ontwikkelende brein, en hoe onderwijs invloed heeft op leren. We onderzoeken ook wat goede opvoeding is, en zinvol onderwijs.

Sluiten Pedagogiek >

  Peva_IMG_6454_dag_vd_Leraar_275x275 

  5 oktober is de Internationale Dag van de Leraar. De VU is trots op al haar studenten maar deze week in het bijzonder op de studenten van de lerarenopleidingen aan de VU. Zij zijn namelijk de leraren van de toekomst!

  emptyemptyemptyemptyemptyemptyempty


  Lees verder>

  Agenda

  24 oktober | 12:00 -13:00 uur | Vrije Universiteit Amsterdam, F-D146 Atrium, Medische Faculteit, Van der Boechorststraat 7

  Seminar ‘Science edited for kids, by kids’: Open Access en maatschappelijke impact

  5 november | 08:45-16:00 | VU Amsterdam

  VU Bachelordag

  24 november | 9.30 - 16.30 | Holthurnsche Hof – Berg en Dal

  Congres 'Een leven lang meedoen met sport'

  Meer evenementen

  spamfuik@vu.nl